Özleminden yüreği yanan babadan evladına ‘teslim ol’ çağrısı

Özleminden yüreği yanan babadan evladına ‘doğrulama ol’ çağrısı

DİYARBAKIR – Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılıp dağa götürüldüğünü tez fail ailelerin uşak nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Farklı şehirlerden 3 Ilkgüz 2019 tarihinde Diyarbakır’a gelerek yerleşme eylemi başlatan ailelerin enik direnişi bin 247’nci gününde geceli gündüzlü sürüyor.

Evladı üzere 4 yıldır HDP yer binası önünde öğün markajcı Gülcan Biçer’in babası Necmettin Biçer, çocuğunu almadan bire bir yere gitmeyeceğini söyledi.

PKK terör örgütünün Türkiye’nin 4 tıpkı yanındaki eve ateş düşürdüğünü tabir fail Biçer, “4 yıldır biz burada malum partinin, kandilin 2’nci şubesi olan HDP il binasının uğrunda zürriyet nöbeti tutuyoruz. PKK yıldırı örgütü Türkiye’nin 4 bir yanındaki eve biberli düşürmüş. Biz aileler 4 yıldır burada mağdur durumdayız. Ailelerin tek ayrımsız amacı var, o de çocuklarının PKK terör örgütünden istemesidir. Çocuklarımızı mağaralara mahkum etmişler. evet öl, evet üstelik öldür diyorlar. Özlük polis güçleri ve er kardeşlerine zırh sıktırıyorlar. Onlarda yetkili olan kişilerin çocukları ölçüsüz yerlerde zevküsefa sürerken, bizim çocuklarımız dahi orada cefa çekiyor” dedi.

Kızına ‘doğrulama ol’ çağrısında bulunan Biçer, “Kızım dönün, devletimize doğrulama olun. Orası sizin yeriniz değil. 39 yavru dağdan inip ailesine doğrulama edildi. herhangi bir ukubet verilmeden kimisi askere gitti, kimi da evlendi. Çıktı kâfi, bu özlenti bitsin. Siz gelmeden da biz buradan tek yere ayrılmayacağız” ifadelerinde bulundu.

Share: