Kılıçdaroğlu’ndan ‘Sivas Kongresi’ Mesajı: “Onlar; Yılmadılar, Mücadeleden Katiyen Vazgeçmediler ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin Temellerini Attılar.

CHP Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, Sivas Kongresi’nin 103’üncü yıl dönümünde, “Onlar; yılmadılar, mücadeleden asla vazgeçmediler ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin temellerini attılar. Bugün da bir can kuşu ve kararlılıkla bizim mücadelemiz, Cumhuriyet’imizi demokratlık ile taçlandırmak için sürüyor” dedi.

Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, Sivas Kongresi’nin 103’üncü sene dönümü dolayısıyla zaman sosyal iletişim araçları hesabından bir ide paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Milletin lakayıt koşulsuz kaime isteğini ve savaş kararlılığını simgeleyen Sivas Kongresi’nin 103. yılında, ilkin Nazik Önderimiz Gazi Mustafa Eksiksizlik Atatürk tevessül etmek amacıyla kurtuluş mücadelesi veren kahramanlarımızı minnetle anıyor, eren hatıraları uğrunda saygıyla eğiliyorum.

Onlar; yılmadılar, mücadeleden asla vazgeçmediler ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin temellerini attılar. Bugün bile tıpkısı can kuşu ve kararlılıkla bizim mücadelemiz, Cumhuriyet’imizi demokrasi ile taçlandırmak için sürüyor. Başaracağız!”

Share: