Çocuğunu öldüren babaya reaksiyon gösteren Gür Müjde’nin kullandığı ifadelere tenkit yağıyor

Yönetmen ve senarist Ferah Sava, eşi evi tecezzi ettiği için intikam almak üzere çocukların öldürülmesine aksülamel gösterdi. Sosyal iletişim araçları hesabından ağzını bozduğu bir paylaşım özne Muştu’nin sözleri dahi aksülamel çekti.

“KARIN GİTSE NE OLUR LAN HAYVAN”

Twitter hesabından paylaşım işleyen Bol Sava, “‘Boşanmak isteyen karısından öç ahzetmek amacıyla çocuğunu öldürdü’ haberleri mahmul ekolojik ortam. Tıpkısı ata bunu elbet yapabilir? Kanı gitse ne evet lan hayvan? Tut ki yenisini bulamadın; masraf 31 ç….? İnsan sili evladına, canına kıyar mı lan? Elbette baktın çocuğunun gözlerine?” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Mebzul Beşaret’nin paylaşımı gücük sürede içtimai medyada ruzname olunca tepkiler üstelik yanı sıra geldi. Birçok kadın kullanıcı, “Us tutulması bu paylaşım” ve “Öfkemiz eş amma bu tweet iare” yorumları yaptı.

ELEŞTİRİLERE KARŞILIK VERİRKEN DA AĞZINI BOZDU

Paylaşımından muhit reaksiyon calip Mebzul Müjde, eleştire cevap verirken ayrımsız defa elan ağzını nakzen “Terkedilen erkeklerin karılarını ve çocuklarını öldürmeye iten sebeplerin başında ‘Fallus kompleksi’ olduğunu bilmeyenler üslubumla ilişik duygun kasmasınlar. Biri ‘adam cinnet geçirdiyse ne yapsın?’ yazmış. Cinnetine s…yım. İnsan karısına kızıp özlük çocuğunu boğar mı lan?” dedi.

Share: