Milletvekillerinden Malatya’ya medih

DOĞRU Tümen Gümüşhane Saylav Evren Pektaş, TBMM DOĞRU Fırka Grup Amiri Halil Akil Baliğ ve Müverrih Adnan Baycar Büyükşehir Şehremini Selahattin Gürkan’ı makamında görüşme etti.

DÜRÜST Tümen Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyarette yaptığı konuşmada, “Malatya batıdaki bir nice şehri hizmet namına esbak durumda” dedi.

“Malatya batıdaki birçok şehri hizmet adına önceki durumda”

YANLIŞSIZ Parti Gümüşhane Mebus Evren Pektaş müzakere sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya’yı bundan geçmiş yıllarda birlikte mülakat etme fırsatımız olmuştu. Bu akıbet ziyaretimizde Malatya’nın haddinden fazla değiştiğini ve geliştiğini gördüm. Batıdaki birçok şehri bakım kendisine önceki durumda. Birazdan yapılan projeleri yerinde de göreceğiz. Malatya’nın böylesine gelişmiş olmasından balaban bir memnuniyet duydum. Başkanıma ve ekibine değişik teşekkür ediyorum” dedi.

“Hizmetlerimiz devam edecek”

AK Öğür Gümüşhane Saylav Evren Pektaş, TBMM SELIM Parti Kadro Amiri Halil Ergen ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Milletvekilimiz eski yıllarda Orman Bakanlığındaki fariza süresi içerisinde Genel Sekreterimiz ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı olduğumuz dönemde temenni ve projelerimizle ait bürokrat yerine nazik destekleri oldu.

Şu anda Mebus yerine görevlerini ödeme ederken bizim dilek ve isteklerimizle ait olsun benzeri Malatya Milletvekili gibi işlerimizin takip edilmesi noktasında bizlerin birlikte olmuştur. Umumi Sekreterimiz Cemal Bey’in emek arkadaşı olması nedeniyle burada olan sevgili ve problemlerin Milletvekilimiz gözetiminde ilgili mercilere konunun iletilmesi noktasında de problemlerimiz çözülüyor. Malatya’daki değiş ile ilgilendiren olarak belirtmiş oldukları gelişmeler üzere bile kendilerine teşekkürname ediyorum. Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya teşriflerinde anlatım ettikleri kabil İnsanlık medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt fail uzunluk şehrini gelip görsünler dedi. İstanbul, Ankara, İzmir Uray hizmetleri pekâlâ yapılıyor burada ağlamadan bu hizmetlerin bittabi yürütüldüğünü görsünler dedi. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın ve Milletvekillerimizin bu konuda Malatya ile ilişik ifadeleri bizi elan hızlı henüz bile vahim bir faaliyet temposuna itiyor. Milletvekilimize Malatya ile ilişkin düşüncelerinden hava teşekkürname ediyorum. Kendilerini Sıkı-ül Rifat Değme insanların yaşadığı şehirde ağırlamaktan şişman aynı bahtiyarlık duymaktayım” diye niteleyerek konuştu. – MALATYA

Share: