Apartman dairesi alaz alaz yandı

Apartman dairesi alaz alaz yandı

KOCAELİ – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde benzeri apartman dairesi alevlere teyit oldu. Cuşuhuruş, ekiplerin tehlikeli çalışmalarının arkası sıra söndürüldü.

Cuşuhuruş, Fıkdan Ağır Mahallesi 131/1 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak, sokak üzerinde mevcut 5 kıvrım ayrımsız binanın ikinci katında ecnebi tabiiyetli ailenin yaşadığı dairede, henüz belirlenemeyen benzeri sebeple coşkunluk çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, ofis tamamen alevlere teyit oldu. O sırada bölgede mevcut ve kat içindeki alevleri fark eden Gebze Belediyesi Otopark ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, durumu 112 Ivedili Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üstüne adrese itfaiye aracı, keyif ve polis ekipleri gönderme edildi. Gücük sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürebilmek için emek başlattı. Ekiplerin güç çalışmalarının peşi sıra cuşiş, taharri altına alınarak söndürüldü. Coşkunluk sırasında daire içerisinde kimsenin bulunmaması şen tıpkısı çağ aldırdı.

Yangınla ait inceleme başlatıldı.

“Çokça şükür can kaybı olmadan atlatıldı”

Dikkatleri yardımıyla yangını fark ederek, durumu ekiplere bildiren Gebze Belediyesi Otopark ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Erhan Bayraktar, “Parktan geçe camdan perdenin tutuştuğunu gördüm. Bir Anda itfaiyelere hikmet verdik. Zillere basarak vatandaşları uyardık. Sunma alt kattakileri evden çıkardık, arka kattakilerden bile yaman girmemesi üzere camlarını kapatmalarını istedik. Sonra ekipler müdahale etti. Çok şükür birey kaybı olmadan atlatıldı” dedi.

Share: