Edremit Şehremaneti Komutan Yardımcısı Tayfun Canlı’ dan tendürüst sporcuya cemi bindi

Balıkesir’in Edremit Belediyesi gençlerin birlikte olmaya bitmeme ediyor. Edremit Uray Komutan Yardımcısı Tayfun Deli Dolu ati vaat fail sportmen gençlerin belediye olarak yanlarında olduklarını tabir etti.

Edremitli tenisçi 17 yaşındaki Yağız Dökülmüş millî alan topu turnuvalarındaki onlarca birinciliği ve aldığı madalyalarla hedefi olan 18 gözyaşı tenis milli takımı oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Edremit Belediyesi’nin desteğiyle milli mızıka uğrunda basamakları çıkmaya bitmeme fail 12. dershane öğrencisi Yağız, Edremit Belediye Komutan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı görüşme etti.

Edremit’in sporda kudretli benzeri kaymakamlık olduğunu vurgulayan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Enerjik, “Seçme şeyden geçmiş kendim da tafsilatlı yıllar spor yapmış aynı ağabeyi yerine güre kardeşimize desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum. Edremit’imizden milli takıma tıpkı kardeşimizi çalmak için belediyemizin desteği seçkin antlaşma arkasında olacak. Kariyerinde namına başarılar diliyor, daha çok madalyayı Edremit’imize kazandırmasını bekliyorum. Bölgemizden bundan sonra Yağızlar yetişmesini dilek ediyorum. Yolun çıplak olsun Kara.” dedi. – BALIKESİR

Share: