Kılıçdaroğlu, Bu Misil Londra Chelsea’de Videoteyp Çekti: “Kaçmayı Düşündüğünüz Sokaktayım Şu Zaman. Hangi Yaptığınızı Hangi Yapacağınızı Gayet İyi Biliyorum’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Londra Chelsea’dan çektiği aynı videoyu paylaşarak yurtdışına kara servet kaçıran ‘çetelere’ seslendi. Kılıçdaroğlu, “Zaman Londra’bile Chelsea’yi size tanıtmaya geldim. Türkiye’den kişmiri parasını kaçıran ara sıra sözüm ona aileler, ama aslında çeteler, gayrimenkullerini yegâne bir tane bu semte dizdiler. Diyorlar ki ‘Bay Eksiksizlik’ler iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun’. Bakın ülen çeteler. Kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu dakika. Hangi yaptığınızı hangi yapacağınızı gayet ferah biliyorum. Hazinemizin bir kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namerdim. Bu büyüklüğünde kemiksiz, bu kadar çıplak söylüyorum. Göreceksiniz siz aileyi” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter’dan duyurusunu yaptığı videoyu saat 22.00’birlikte yayınladı. Halen İngiltere’birlikte temaslarına bitmeme eden Kemal Kılıçdaroğlu, Londra’nın Chelsea semtinde güneş saatlerinde çektiği bir videoyu içtimai medya hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu, videoda şunları söyledi:

“TÜRKİYE’DEN KIŞMIRI PARASINI KAÇIRAN ÇETELER, GAYRİMENKULLERİNİ BIR TANE TEK BU SEMTE DİZDİLER”

“Canan halkım. Biliyorsunuz bu aralar ortamı gölgelendirmek amacıyla ocak, kanunuesasi konuşanlar var. Ne tesadüftür ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyoruz. Arada Bir New York’taki gökdelenlerde, bazen Man Adası’ndaki banka hesaplarında. Amma sülale demişken bugün Londra’dahi Chelsea’yi size tanıtmaya geldim. Türkiye’den yağız parasını kaçıran bazen sözüm ona aileler, amma haddizatında çeteler, gayrimenkullerini biricik tek bu semte dizdiler. Diyorlar ki ‘Bay Eksiksizlik’ler iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun’. Bakın ülen çeteler. Kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Ne yaptığınızı ne yapacağınızı gayet dolgunca biliyorum.

“HAZİNEMİZİN BİR KURUŞUNU DAHİ YANINIZA BIRAKIRSAM NAMERDİM”

Önce kişmiri parayı Türkiye’ye sokuyorsunuz. Yıkayıp, paklayıp günlerce aklıyorsunuz. Sonra hariç vurdumduymaz çıkarıp aileleriniz amacıyla yatırıma çeviriyorsunuz. Ne alabalık dünya değil mi? Hazinemizin benzeri kuruşunu bile yanınıza bırakırsam namerdim. Bu kadar kesin, bu kadar çıplak söylüyorum. Göreceksiniz siz aileyi.

“BU SEÇİMDE İKİ TÜRKİYE VAR ÖNÜNÜZDE. BİRİNİ SEÇECEKSİNİZ”

Bakın sevgili halkım. Bu seçimde iki Türkiye var önünüzde. Birini seçeceksiniz. İlki esmer mal ile kentet çetelerin daha dahi varlıklı edildiği, bizim çocuklarımızaysa meth’in (metamfetamin), uyuşturucunun kaldığı aynı Türkiye. Sair Türkiye ise akman, teknolojik, iklim dostu yatırımları olan, gençlerimizi sokaklardan kurtaran, girişimci evrenine yerleştiren yepyeni, pırıl pırıl, çok fena hâlde benzeri Türkiye. O Türkiye’dahi baronlara meydan namevcut.  Mafyaya meydan bulunmayan. Fotoromanlara dahi saha namevcut, mümteni da filhakika.

“SEVGİLİ GENÇLER. SİZİN İHTİYACINIZ OLAN PARAYI BULDUM”

İşte ego bu ak pak Türkiye amacıyla dört gündür yatırımcılarla konuşuyorum. Evvel dünyada bütün 5 trilyon dolarlık görüntü başöğretmen envestisman bankalarıyla görüştük. Bugün toplamda 100 milyar sterlin yatırım yapmış, 14 devasa fonla görüştük. Akşamsa 342 milyar dolarlık büyüklüğüyle, dünyanın yeryüzü balaban teknolojik yatırımlarını fail benzeri yatırım grubu ile görüşeceğim. Gençler, canan gençler. Sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Mecmu dünyaya esin vereceksiniz sakıncasız olun ve göreceksiniz fena hâlde Türkiye’yi kuşkusuz alay malay düz yazı edeceğimizi. Haydi görüşürüz.”

İNGİLTERE’Yİ KAMIŞ PENIS “BEŞLİ ÇETE” İLE BİRLİKTE GÜNDEME GETİRİYORDU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’den kamudan arz çok ihale kayran 5 şirketin sahiplerinin İngiltere’ye sermaye transferi yaptığını, buralardan taşınmazlar aldığını sıkça dl getiriyor. Kılıçdaroğlu, Ağustos ayında Yalova’birlikte yaptığı kol toplantısında bu konuyla ilgil olarak şunları söylemişti:

“Ben sıkça kuintet çetelerden kortej ederim ve beşli çetelerin bu ülkeye açtığı felaketlerden bile alay ederim. Ilkokul şirkete sonuç 18 yılda 203 milyar 700 milyon dolarlık hisse senedi verildi. Apayrı bu işi yapacak eş bulunmayan mu bu memlekette? Bunlar mallarının ve paralarının büyük kısmını İngiltere, ESIR’ye götürdüler. Sanıyorlar ki Kılıçdaroğlu gelirse tığ kurtaracağız. Sözüm bayram tüyü yetmemiş yetimin hakkını savunacağım. Bunlara bir de sağlık garantisi veriyorlar.

NEW YORK’TA DA VİDEO ÇEKİP ERDOĞAN AİLESİNE SESLENMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, 11 Ilk Teşrin 2022 tarihinde birlikte BENDE gezisinde Boston’dan Washington’a giderken, gazetecileri atlatarak NewYork’a geçmiş, TÜRKEN Vakfı’nın Manhattan’daki gök tırmalayıcı inşaatı uğrunda videoteyp çekip yayınlamıştı. Kılıçdaroğlu o videoda bile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; “Burası New York’un sunma fiyatlı yeri Manhattan. Bu da ailenin yaptırdığı gök tırmalayıcı. Oğlunun kızına gönderdiği paralarla bu göktırmalayan yapıldı. Yapılmaya devam ediliyor. Canan Erdoğan aileyi temas etmek istiyorsan ve siftinlik samimiysen gel buradan başlayalım” diye seslenmişti.

Share: