DÜRÜST Tümen İl Başkanı Dağtekin: “Adıyaman’da 2023’ün rüzgarı esiyor”

YANLIŞSIZ Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 2023’e Akilane Site Buluşmaları Adıyaman programlarını coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirterek, programa ilgili açıklamada bulundu.

YANLIŞSIZ Parti teşkilatlarının baştan sona ruhlu ve sahada olduğunu belirten Başkan Dağtekin, partimizin genel biçim kurmay kadrosu ile gerekse vekâlet düzeyinde sonuç iki ay bile Adıyaman’a adeta tarh yapıldığını belirtti.

Dağtekin, “Genel Hat Organizasyon Başkanlığımız vasıtasıyla tüm Türkiye’birlikte ölçülü Kent Buluşmalarını Adıyaman’de gerçekleştirdik. Kent Buluşmaları programını milletimiz üzere, bu davaya iştiyak veren dilek erleri amacıyla elan fazla himmet etmemizi sağlayacak enerjiyi dercetmek, bilgelik ve birikimi edinmek için çok önemli görüyorum. YANLIŞSIZ Parti Adıyaman İl Başkanlığı olarak kurumsal bir hafızamız var. Teşkilatımızın her kademesi zinde tıpkısı şekilde azimle, gayretle çalışmalarına bitmeme ediyor. Matbuat programımız sonrası gestalt kaymakamlık ile gelişigüzel 9 ilçemize kaza koordinatörleri ile alay malay bölge milletvekillerimiz çokça cepheli ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi. eş anlı namına teşkilat ziyaretleri, 3 evre mahalle başkanları toplantıları, aşama ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Eşsiz hemşerilerimizle ayrımsız araya gelinerek, kâm ve sıkıntılara dair sohbet edildi. Bizler birlikte Adıyaman merkezde önce olarak eski periyot milletvekillerimiz, ülke başkanlarımız, karı kolları başkanlarımız ve gençlik kolları başkanlarımızla aynı araya geldik. 2023 ve 2024 seçimlerinin öneminden bahsederek kuruluşundan bu yana YANLIŞSIZ Fırka’mize, bu davaya gönül vermiş herkesin sahada olmalarını istedik.

Sağ olsunlar seçkin biri tıpkı önce günkü aşkla gine ayrımsız koca gibi çalışacaklarını anlatım ettiler. DOĞRU Fırka heyeti adına esnaflarımızı ziyaretimizde çok fena hâlde anlara dahi tanık olduk. Görüştüğümüz seçkin esnaf kardeşimiz misafirlerimizi güler yüzle karşılayarak bilcümle samimiyetleriyle Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve muhabbetleri rapor etmesi hepimizi duygulandırdı. Hem Genel Başkan Yardımcımız Ömer İleri hem birlikte MKYK Üyemiz Alperen Alim bu ziyaretlerinde haddinden fazla etkilendiklerini anlatım ederek herhangi bir konuşmalarında bir nice ili gezdiklerini ama Adıyaman insanın bu kadar iyice olduğunu bilmiyorduk; dediler. İl Teşkilatımız de ise kuruluş mensuplarımız konuklarımızı nazik tıpkı cümbüş ile karşıladı. Davamıza ikbal veren, yılmadan uğraş fail teşkilatımızla yaptığımız toplantımızda gördük ki; Adıyaman’dahi 2023’ün rüzgarı esiyor. Geleceğe akva adımlarla giden karı kollarımız, bilgisizlik kollarımız ve kurum yöneticilerimizle verdiğimiz mücadeleye mümin vatandaşlarımızla balaban ve diri Türkiye’yi nesir edeceğiz.

Umumi Komutan Yardımcımız Ömer İleri, Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Ahmet Vazıh, MKYK üyelerimiz, Milletvekillerimiz ve DOĞRU Fırka heyeti olarak Adıyaman Valimiz Mahmut Çuhadar ‘ı ziyaretimiz sonrası Adıyaman’da bulunan sivil cemiyet kuruluşlarının temsilcileri ile eş güdüm toplantımızı gerçekleştirdik.

Umumi Başkan Yardımcımız Ömer İleri, milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz ve organizasyon mensuplarımızla STK temsilcilerinin önerilerini dinleyerek istişarelerde bulunduk. Tabiatıyla eş anlı adına bu asıl programları yürütme edebilmek bayağı hisse senedi değil. Bu kadar serbest programları zaten yaparsa YANLIŞSIZ Fırka yapar. Programlardan alnımızın akıyla çıkmak kıymetli teşkilatımızın gayreti ve azmi sayesindedir. beherglas kurum mensubu dava arkadaşıma emekleri ve gayretleri için tıpkısı posta daha teşekkürname ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: