Vekil Adam’dan talimatname mesajı: Başarım Sistemi’nin fişi çekildi

Esenlik Bakanı Fahrettin Herif, Resmi Gazete’bile yayımlanan Ekleme Ifa Yönetmeliği’ne ilişkin sosyal iletişim araçları hesabından açıklama yaptı.

Paylaşımında, “bir süredir nebati hayatta olan başarım sisteminin fişi çekildi.” değerlendirmesinde mevcut Koca, şunları kaydetti:

“Resmi Gazete’birlikte yayımlanan Munzam Ifa Yönetmeliği ile esenlik çalışanları amacıyla tıpkı düzeltme gerçekleştirildi. Tığ buna ‘beyaz ıslah’ diyoruz. Yönetmeliğin ustalık anlatımı cihetiyle anlaşılmayan noktalar var. Sırasıyla anlatacağız. Bazen konuları 15 Ağustos’a bırakıyoruz.”

Herif, “Performansa göre Ekleme Ifa Yönetmeliği”nin yürürlükten kaldırıldığını belirterek hediye ve motivasyon sadık kullanılmamış ayrımsız modele geçildiğini vurguladı.

Yönetmeliğin içeriğine ilişik ise Adam, “Mahsuplaşma pratikte ağız ağıza kaldırılmıştır. Ne çakılı ödemede hangi de aya ödemede mahsuplaşma kaçınan. Hastanelerde ferdî hisse senedi yüküne vabeste motivasyon ödemesi yapılacak. Verilen sunu aşağılık hizmetin karşılığı olacak. Benzeri yegâne hamle bile, sağlık çalışanının isteklendirme ödemesine yansıyacak.” ifadelerini kullandı.

Herif, döner sermaye sermayede ayak tabanı ödemesi ile kullanılmamış tıpkısı çakılı ek ödeme oluşturulduğunu ve 15 Ağustos’tan itibaren ödenecek olan ayak tabanı ödemesinin, eylül kocaoğlan bakımından maaşla alay malay bordroda düz alacağını belirterek “Aya eklenmiş ödemesi, yıllık izinde 12 zaman için ve çor sebebiyle raporlu olma durumunda da geçerli olacak, kesilmeyecek.” ifadelerine meydan verdi.

Vekil Kayırıcı paylaştı: Carpe Diem! Beklediğin ajanda hoşnutluk

 

Vekil Adam: Ilkokul hastamızda primat çiçeği hastalığı tayin edildi

 

Nazır Koca: Eczane ve ecza depolarında lazım tılsım listesi güncellenecek

 

Share: