Mert Günok: “Umarım enkazda kalanlar da tıpkısı dakika evvel bulunur”

– Bay Günok: “Umarım enkazda kalanlar bile bire bir zaman önce bulunur”

İSTANBUL – Beşiktaş’ın kalecisi Mert Günok, Vodafone Park’taki deprem yardım merkezine gelerek arkalama cem çalışmalarına katıldı. Günok, herkesin yardıma koştuğunu ifade ederek, “Son edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Umarım enkazda kalanlar da bire bir an ilk bulunur” dedi.

Beşiktaş, sarsıntı felaketinin ardından, başlattığı arkalama kampanyası ile toplanan malzemeleri kıyamet bölgelerine göndermeye bitmeme ediyor. Bu çalışmalara siyah-beyazlıların görmüş geçirmiş kalecisi Koca Günok üstelik katıldı. Kişi Günok, Vodafone Park’taki yardım merkezine gelerek çalışmalara destek verdi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda kâin tecrübeli kaleci, “Söylenecek çok bire bir madde yok. Biz de arkadaşlarımızla marketlerden alabileceğimiz, ne varsa alıp buraya getirmeye çalıştık. Gördüğüm kadarıyla elhak bütün insanlar seferber olmuş durumda. Marketlerde bir nice şeyin bittiğini gördük. Herkes yardıma koşuyor. Alabildiğimizi alıp buraya geldik. Kimin ne büyüklüğünde imkanı varsa, oradaki insanlar üzere hangi alabiliyorlarsa, hangi bulabiliyorlarsa buraya ve özge yardım fail yerlere getirmelerini rica ediyorum. Emrihak edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Umarım enkazda kalanlar bile ayrımsız dakika önceki bulunur” diyerek konuştu.

Depremlerin peşi sıra Gaziantep FK’dahi form giyen Furkan Soyalp ile görüştüğünü nâkil Günok, “Gaziantep’te Furkan Soyalp ile görüştüm. O olaydan sonra Antep’te tesislerinin cehennem olmak üzere olduğunu söylemişti. Ayrımsız dönme süresince bando arkadaşları ve aileleriyle fitness salonunda kalmışlar. Onlar üstelik çokça korkmuşlardı. Ayrıca bana ‘İstanbul’bile insanlar buradaki durumun farkında mı?’ diye niteleyerek sordu. Onunla mülakat şansım oldu. İşin boyutu günler geçtikçe ortaya çıkıyor. Bari elimizden haddinden fazla elan fazla molekül gelseydi. Umarım çökme altında artan insanlar etken yerine çıkarlar. Bizim yapabileceğimiz maddesel manevi ne bindi varsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Share: