Makam paraşütleri, SMA hastası Yusuf için havalandı

BURDUR’dahi erinç paraşütü yapan sporcuları, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki SMA Nev 1 hastası 4,5 mahiye Yusuf Yağmur Korkmaz için havalandı. Uçuşlardan elde ettiği gelir, Korkmaz’ın tedavisine destek amacıyla harcanacak.

Burdur Erinç Paraşütü Spor Kulübü sporcuları SMA Tip1 hastası Yusuf Baran’ın tedavisine destek olmak için uçtu. Hafta sonu amatörler ile yapılan tandem uçuşlarından elde edilen dirimlik, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde oturan SMA Tip1 hastası 4,5 mahiye Yusuf Yağmur Korkmaz’ın otama masrafına destek üzere ailesine gönderecek.

‘YUSUF’UN KANATLARI BAŞLAMAK İSTİYORUZ’Keyif paraşütçüsü Kültürlü Yusufoğlu, “Geliri Yusuf Baran kardeşimize umar alınması için göndereceğiz. İki hayalimiz var; birincisi buğulaşma hayali olanların hayallerini gerçekleştirmek, ikincisi birey tutunabilme hayali olan Yusuf Baran kardeşimizin ilacını alabilmesi üzere katkıda çıkmak. Pakt olarak az bile olsa Yusuf Baran kardeşimizin kanatları görünmek istiyoruz. Yusuf Yağmur’ın ihtiyacı olan reçete bedelinin şu anda yüzdelik 15’lik kısmı toplanabildi. Aktiflik ile devlet genelinde farkındalık yaratıp, reçete parasının tamamlanarak, Yusuf Baran’ın sağlığına bodur sürede ulaşmasını istiyoruz” dedi.’DUYARSIZ KALMAYALIM’ ÇAĞRISI

Yusufoğlu, 8 mahiye olmadan umar tedavisine başlanırsa Yağmur’ın adale kaybının önüne geçileceğini söyledi. Yağmur’ın tıpkısı kardeşinin de SMA Tip1 hastalığı dolayısıyla hayatını kaybettiğini dile getiren Yusufoğlu “Amacımız, ailenin ikinci çocuğunu da bu hastalıktan kaybetmemesi. Bu uzanım insanı etraflıca etkiliyor. Cemiyet yerine duyarsız kalmadan, herkesi elini taşın altına koymaya çağırma ediyoruz” diyerek konuştu.

Share: