Şehir Partisi Genel Başkanı İnce, Trabzon’da partililere seslendi Açıklaması

Şehir Partisi Genel Başkanı Aşure Ayı İnce, “Benim anketim sokaklardır. O sandığı patlatacak Ülke Partisi. Bunu da dizge görecek.” dedi.

İnce, partisinin Araklı İlçe Başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, Yurt Partisi adına hangi Topluluk İttifakı’na hangi dahi Kavim İttifakı’na benzemediklerini belirterek, “Tohumu değiştirmiyoruz ama herhangi bir ahit suluyoruz, gübresini veriyoruz, güneşe çıkartıyoruz. Gerisi Allah’tan.” diyerek konuştu.

Türkiye’yi karış karış dolaşarak dertlerini anlattıklarını dile getiren İnce, şu değerlendirmede bulundu:

“Bana diyorlar kim ‘Yeni kurulmuş benzeri partisin. Karşında ululuk var, Erdoğan var, devletin hazinesi var. Birlikte MHP var. Karşısında Kılıçdaroğlu, Akşener, Mut, Ati ve UMAR var. Ahali altından de HDP var. Sen bu ikisini larp elbette devireceksin? Neye güveniyorsun? Belediyen bulunmayan, hazne yardımın bulunmayan, arkanda yüklenici bulunmayan.’ İşte benim arkamda olanlar burada, gönüllüler ordusu. Evet ben bu milletin neyine güveniyorum? Söyleyeyim, gani insanlara, dem verenlere, yetimin başını okşayanlara, yolda bulduğu savmak parçasını öpüp başına koyup kenara koyanlara, aza bağışı yapanlara, al ışıkta duranlara, komşusu açken kendisi tok yatmayanlara, fakire fukaraya müzaheret edenlere, haram lokma yemekten korkanlara güveniyorum. Nedeniyle bu millete güveniyorum. Allah’ın izni, milletin isteğiyle bu işi başaracağımıza inanıyorum. Takdir sizindir, gerisi kaderimizde hangi yazdıysa o tamam.”

İnce, daha bilahare Arsin ilçesine sınırlanmış Çubuklu Mahallesi’nde 2,5 sene geçmiş meydana gelen heyelanda 21 sülale ve caminin hasar gördüğü bölgede incelemede bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ortahisar ilçe merkezinde esnafı müzakere fail ve ayrımsız müddet vatandaşlarla görüşen İnce, soruşturma şirketlerinin oy oranlarını eleştirerek, “Sokaktaki karşılaştığımız durumu görüyorsunuz. Yüzdelik 1’lik, 2’lik öğür benzer mi? Çok henüz ilavesi. Bunu ego görüyorum. Benim anketim sokaklardır. O sandığı patlatacak Memleket Partisi. Bunu dahi herkes görecek. Sormaca firmalarına üstelik kap olsun.” ifadelerini kullandı.

İnce, Akçaabat ilçesindeki esnaf ziyaretinin peşi sıra Giresun’a hareket etti.



Share: