Balıkesir’de polisten 170 şahsa ‘Huzur’ operasyonu

Balıkesir’de güvenlik ve narkotik polislerinin il genelinde yaptıkları ‘Huzur’ operasyonlarında akıbet 1 haftada toplanmış 170 şahsı gözaltına alırken, adli makamlara gönderme edilen 83 eş tutuklandı.

Balıkesir İl Güvenlik Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Ekipleri umumi güvenliği ve asayişi icat etmek üzere Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, Kepsut, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde sonuç 1 haftada yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 168 şahsiyet gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 83 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda; 21 skor ruhsatsız tabanca ve 168 skor fişek, 16 sayı ruhsatsız tüfek ve 18 nüsha hartuç, 8 adet kurusıkı tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

Yine İl Itimat Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlarla Savaşım Yazıhane Müdürlüğü görevlilerince maden husus ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerin önlemeye yönelik olarak İl Merkezinde yapılan 1 çalışmada, 2 şahsın araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada; 239 kutu 13 bin 384 sayı Bireşimli ecza komprime ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan 2 koca Metal veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti Fayrap Etmek suçundan adli tahkikata başlanılmış, şahıslar gözaltına alındı. – BALIKESİR

Share: